Samsung Galaxy S21 Ultra: Κορυφαίο Android smartphone

samsung-galaxy-s21-ultra-koryfeo-android-smartphone

Το Samsung Galaxy S21 Ultra πρωτοστάτησε στην κατάταξη για τα καλύτερα τηλέφωνα Android το 2021, καθώς και οι θήκες κινητών. Συσκευάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε σε ένα τηλέφωνο, ειδικά αν προτιμάτε μεγάλες οθόνες. Αν και υστερεί σε σχέση με άλλους κορυφαίους υποψήφιους, εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή συσκευή για οποιονδήποτε θαυμαστή του Android εκεί έξω.

Το Galaxy S21 Ultra διαθέτει πιο κομψό σχεδιασμό και προσφέρει ταχύτερη απόδοση από το τσιπ Snapdragon 888 της Qualcomm. Και, σε αντίθεση με το κανονικό Galaxy S21, δεν χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τόσες πολλές ανταλλαγές. Έχετε καλύτερη κύρια κάμερα 108MP, γυάλινη πλάτη, περισσότερη μνήμη RAM και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Η δυναμική οθόνη στο Galaxy S21 Ultra προσφέρει ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ευκρινέστερη ανάλυση WQHD ταυτόχρονα και είναι εκπληκτικά φωτεινό και πολύχρωμο στην εκκίνηση.

Οι διπλοί τηλεφακοί (οπτικό ζουμ 3x και 10x) σας φέρνουν πολύ κοντά στο θέμα σας και η νέα λειτουργία Zoom Lock διατηρεί τα πράγματα πιο σταθερά με το ψηφιακό Space Zoom.

Η υποστήριξη γραφίδας είναι ωραίο να υπάρχει, αλλά πρέπει να αγοράσετε τη γραφίδα και μια θήκη για να τη κρατάτε χωριστά. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ευπρόσδεκτος, διευκολύνοντας το ξεκλείδωμα του S21 Ultra. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 11,5 ωρών είναι εξαιρετική για ένα τηλέφωνο 5G.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Οθόνη

Η οθόνη Dynamic AMOLED 6,8 ιντσών στο Galaxy S21 Ultra είναι απλώς μια από τις καλύτερες οθόνες σε ένα τηλέφωνο. Είναι φωτεινό, ζωντανό και δεν σας κάνει να επιλέξετε ανάμεσα στην υψηλότερη ανάλυση και τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης όπως ο προκάτοχός του.

Ναι, θα μαγευτείτε όταν παρακολουθείτε βίντεο σε αυτό το phablet. Τα χρώματα είναι τόσο πλούσια όσο ποτέ και οι γωνίες θέασης ωραίες και ευρείες κατά την παρακολούθηση στο Netflix.

Αλλά το Ultra ξεπερνά το iPhone με το δυναμικό ρυθμό ανανέωσης. Όχι μόνο έχετε εξαιρετικά ομαλή κύλιση και παιχνίδι, έχετε τώρα ανάλυση 120 Hz και quad HD ταυτόχρονα. Επομένως, δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ της υψηλότερης ανάλυσης και των υψηλότερων ρυθμών ανανέωσης.

Το S21 Ultra είναι επίσης αρκετά έξυπνο ώστε να καλεί αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης μέχρι τα 10 Hz για εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερα καλά νέα, η οθόνη του S21 Ultra διαβάζεται εύκολα σε εξωτερικούς χώρους, επειδή μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ονομαστική φωτεινότητα 1.500 nits. Στις δοκιμές μας, το S21 Ultra είχε κατά μέσο όρο 821 nits, που ξεπερνά τα 654 nits του iPhone 12 Pro Max.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Κάμερες

Είναι οι κάμερες όπου το Galaxy S21 Ultra ξεχωρίζει περισσότερο έναντι των S21 και S21 Plus. Υπάρχει ένας κύριος ευρυγώνιος αισθητήρας 108MP και κάμερα υπερευρείας 12MP, η οποία συμπληρώνεται από έναν αισθητήρα αυτόματης εστίασης λέιζερ.

Το Galaxy S21 Ultra θα σας κάνει να νιώσετε σαν μυστικός πράκτορας καθώς κάνετε μεγέθυνση. Ενώ το iPhone 12 Pro Max έχει κολλήσει σε οπτικό ζουμ 2,5x, το S21 Ultra διαθέτει δύο τηλεφακούς οπτικού ζουμ 3x και 10x.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Βίντεο

Στο μπροστινό μέρος του βίντεο, το Galaxy S21 Ultra μπορεί να καταγράψει βίντεο 8K έως και 30 fps και όλες οι κάμερές του μπορούν να τραβήξουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 60 fps. Αλλά η πιο ωραία αναβάθμιση βίντεο είναι το Director’s View.

Υπάρχει μια νέα λειτουργία vlogger που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα για την εγγραφή βίντεο. Και μπορείτε να δείτε ζωντανές μικρογραφίες κάθε κάμερας ενώ εγγράφετε βίντεο, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη κλήση εάν θέλετε να αλλάξετε.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Απόδοση

Το Galaxy S21 Ultra είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από το τσιπ Snapdragon 888 της Qualcomm, το οποίο συμπληρώνεται από 12 GB ή 16 GB μνήμης RAM.

Galaxy S21 Ultra: Διάρκεια ζωής μπαταρίας και φόρτιση

Αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο που μπορεί να διαρκέσει όλη μέρα, αυτό είναι. Στη δοκιμή της μπαταρίας μας στο web surfing μέσω 5G, τα 5.000 mAh του S21 Ultra άντεξαν για 11 ώρες και 25 λεπτά. Αυτό ξεπερνά το 10:53 του iPhone 12 Pro Max και τοποθετεί το Ultra στη λίστα με την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου μας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή τη φορά είναι ενεργοποιημένη η τυπική λειτουργία οθόνης 60 Hz και ότι θα δείτε λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την προσαρμοστική λειτουργία (έως 120 Hz) ενεργοποιημένη. Σε αυτή τη λειτουργία είδαμε χρόνο εκτέλεσης 10 ωρών και 7 λεπτών.

Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι δεν έχετε φορτιστή στο κουτί. Ναι, είναι το πράσινο πράγμα που πρέπει να κάνετε, αλλά αν δεν έχετε αγοράσει τηλέφωνο τα τελευταία δύο χρόνια και δεν έχετε USB-C, θα σημαίνει περισσότερα χρήματα από την τσέπη σας.

Χρησιμοποιώντας φορτιστή 25 watt, το S21 Ultra έφτασε το 56% σε 30 λεπτά και το 31% σε 15 λεπτά.

Το Samsung Galaxy S21 Ultra υποστηρίζει όλα τα τελευταία ασύρματα πρότυπα, ξεκινώντας από το 5G. Το μόντεμ Qualcomm X60 μέσα σε αυτήν τη συσκευή είναι ικανό να συναθροίζει το φορέα, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες ταχύτητες αιχμής, παρέχοντας παράλληλα καλύτερη απόδοση ισχύος.

Η Samsung σχεδόν τελειοποίησε το τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη με το Galaxy S21 Ultra. Η οθόνη είναι η καλύτερη στην κατηγορία του, οι κάμερες είναι πολύ βελτιωμένες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως Galaxy Note αν θέλετε.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ

Γεια σας είμαι η εκδότρια, συντάκτρια και δημοσιογράφος του <a href="https://femens.gr">femens.gr</a>. Ένα ιντερνετικο περιοδικό που μιλάει για όλους και για όλα. Απευθύνεται σε όλους και τους εκφράζει όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΟΣΜΟΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο σε Αττική και Εύβοια

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας) Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής […]

Read More
ΚΟΣΜΟΣ

Τι ξεχνούν οι επιβάτες μέσα στα οχήματα της Uber

Τι κάνει ένα εξάρτημα σκούπας ή μια καφέ χελώνα σε ένα ταξί Περιμένουν να βρεθούν γιατί κάποιος επιβάτης απλώς τα… ξέχασε. Πέραν των συνηθισμένων απολεσθέντων που είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή μια ταυτότητα, τα UberTaxi έχουν «φιλοξενήσει» μεγάλη γκάμα ξεχασμένων αντικειμένων, όπως καταγράφονται στον ετήσιο δείκτη Shed & Observed, που δημοσίευσε η Uber. Η Uber […]

Read More
ΚΟΣΜΟΣ

Στοπ στη μουσική μετά τις 23:00 και σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Άλλος ένας δήμος του παραλιακού μετώπου παίρνει αυστηρά μέτρα κατά της ηχορρύπανσης τις βραδινές ώρες, που προκύπτει κυρίως από καταστήματα εστίασης, ώστε να προστατεύσει τους κατοίκους. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και μετά τη σχετική εισήγηση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, προχώρησε στην ψήφιση νέου κανονισμού λειτουργίας της πόλης για την προστασία από οχλούσες δραστηριότητες […]

Read More