Αναζήτηση


Δελτία Τύπου

 


 


Forum

Είστε νέος χρήστης του Forum; Κάντε εγγραφή εδώ.

Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή, πατήστε
εδώ για να εισέλθετε.

Forum

HomeHomeΕπιχειρηματικότ...Επιχειρηματικότ...Παράγοντες Επιτ...Παράγοντες Επιτ...Παράγοντες ΕπιτυχίαςΠαράγοντες Επιτυχίας
Previous
 
Next
New Post
4/4/2011 8:09 AM
 
Ποιος παράγοντας θεωρείτε ότι ήταν κρίσιμος για την επαγγελματική σας επιτυχία;
New Post
10/5/2011 7:25 AM
 

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ.

New Post
5/25/2012 4:27 AM
 

Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιμονή, η αφοσίωση στους στόχους μου, ύστερα από ώριμη σκέψη αλλά και η εργατικότητα που δείχνω καθημερινά στη δουλειά μου. 

New Post
5/25/2012 4:38 AM
 

Προσωπικά θεωρώ ότι η υπευθυνότητα, η θέληση, η συνέπεια και η σκληρή δουλειά είναι τα δυνατά στοιχεία μου που με βοήθησαν να κερδίσω την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του επαγγελματικού μου περίγυρου.

Η πολύωρη και σκληρή δουλειά ήταν καθημερινό φαινόμενο, ειδικά τα πρώτα χρόνια, ενώ ακόμη και σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που θα εργασθώ όταν και όσο οι συνθήκες το απαιτούν, κάτι που έδρασε και δρα σε βάρος της προσωπικής μου ζωής και του προσωπικού μου χρόνου.

Πιστεύω ότι τα σταθερά βήματα πρέπει να συνδυάζονται με την αποφασιστικότητα.

Προσπαθώ να βλέπω πάντα μπροστά ώστε να εντοπίζω τις ευκαιρίες και να είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις όποιες δυσκολίες.

Τέλος, θεωρώ ότι η συμμετοχή των γυναικών σε φορείς προώθησης της επιχειρηματικότητας έχει πολλά να προσφέρει.
New Post
5/30/2012 6:54 AM
 
portal wrote:
Ποιος παράγοντας θεωρείτε ότι ήταν κρίσιμος για την επαγγελματική σας επιτυχία;

 

Προσωπικά απασχολούμαι στο χώρο του μαρμάρου, και μπορώ να ισχυρισθώ ότι η όποια επιτυχία μου στο χώρο αυτό οφείλεται:

- Στην προηγούμενη επαγγελματική μου εμπειρία.

- Στη γνώση του αντικειμένου εργασιών της επιχείρησής μου και στη συνεχή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς με τη συνεχή επιμόρφωση (παρακολούθηση σεμιναρίων: γεωλογίας, management, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικού εμπορίου, επικοινωνίας κ.ά.).

- Στην υπομονή και επιμονή μου στον αρχικό στόχο που ήταν η επιτυχία της επιχείρησης, διότι γνώριζα εκ των προτέρων ότι σε κάθε αποτυχημένη κίνηση η κριτική και η απόρριψη θα ήταν αυστηρότερη για εμένα, γιατί όλοι γνωρίζετε ποια ήταν η νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας ιδιαίτερα στην επαρχία για τη γυναίκα.

- Στην αποτελεσματικότητα και μεθοδικότητα. Και αυτό γιατί αναγκάστηκα να λειτουργήσω ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα και να έχω συνηθίσει σ’ αυτή την πολλαπλότητα των ρόλων, επιταχύνοντας με τη σωστή διαχείριση του χρόνου, καλύτερο συνδυασμό επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.

Previous
 
Next
HomeHomeΕπιχειρηματικότ...Επιχειρηματικότ...Παράγοντες Επιτ...Παράγοντες Επιτ...Παράγοντες ΕπιτυχίαςΠαράγοντες Επιτυχίας